FRÅN FÖRFRÅGAN TILL LEVERANS

Det är över 100 olika saker att ta hänsyn till när man skall rita ett tak För att få en riktig konstruktion krävs det att vi får kännedom om allt omkring taket, både under och över samt vid sidorna för snöfickor mm. 10 steg till lyckad takstolsleverans:

 

Skicka över samtliga handlingar som finns på byggnaden till oss via post, mail eller fax. Saknar Ni handlingar går det bra att skriva ut lämplig typ av takstol från Takstolstyper        Glöm inte namn, adress, mailadres, telefonnummer samt fastighetsbeteckning.

 

När vi är överens om hur taket skall se ut och vilken funktion det skall ha presenterar vi färdiga ritningar tillsammans med ett pris.

 

Om det finns oklarheter går vi tillsammans igenom taklösningen med Er.

 

Vid beställning gör vi en sista genomgång och efter det skickar vi över ritningar märkta "Bygghandling" samt avtal för underskrift.

 

Vid beställning kommer vi även överens om en leveransvecka. I vissa regioner levererar vi med kranbil som även kan lyfta takstolarna på plats.
       Detta ingår inte i fraktkostnaden, utan debiteras extra och kräver viss planering.

 

Efter att Ni sänt påskrivet "Avtal" i retur är samtliga mått låsta och tillverkning påbörjas. Tänk på att leveranstiden flyttas om vi inte får dessa handlingar i retur med vändande post.

 

Vi aviserar leveransen lämplig tid i förväg, beroende på hur exakt vi beslutade vid beställningen. Framkomlig väg för 24 m lastbil gäller om inte annat överenskommits.

 

Vid leverans följer handlingar för montage och ev. sammansättning med fraktsedel.

 

Egenkontrollen på Er takstolsleverans kommer tillsammans med fakturan.

 

Vår CE-märkning ger Er garanti för att produkten är rätt konstruerad och tillverkad.

 

1

2

4